Makeover Kræver Skønhedspleje, Makeup & Modetøj

At lave den gode makeover som kvinde, så du både får nyt moderne udseende men også vedligeholder en naturlig skønhed, kræver at du som kvinde bruger de gode produkter og tips - Dette er netop hvad du finder her på Makeover Styling, som er skønhedssiden for dig som kvinde

Hvis du vil ændre noget i dit liv som kvinde, så er det nemmeste jo det ydre, hvilket altid vil ændre det indre også, og det er til noget mere positivt. Hvis du ligesom de fleste af os andre ikke lige har råd til en professionel stylist, så er du heldigvis udstyret med det samme som alle andre, og det er din hjerne, sund fornuft og handlekraft til at ændre tingene.

For at lave en stilændring så har du brug for at makeup tips, få fikset dit hår, hudpleje, stylet din fashion med modetøj, accessories og smykker der passer dig og den stil du vil have, den dejlige parfume eller måske du bare skal bruge et par tips til ændringer?

Alt det finder du her på Makeover-Styling, og du kan starte med at læse videre, og på menu knappen ovenfor finder du alle de produkter, tips, gode råd og du finder også masser af muligheder for forkælelse i form en samling af links til diverse massage og andre skønhedspleje forkælelser.


FIND DINE PRODUKTER I DE RESPEKTIVE KATEGORIER LIGE HER

Makeover kræver Rigtig Hudpleje

Vi oplever nok alle engang imellem at huden bliver tør, og faktisk har omkring 1/3 af alle danskere problemer med tør hud. Derfor er det strengt nødvendigt med hudpleje for at pleje din hud så den forbliver både fugtig men også smidig, især med alderen er det desværre en super nødvendig ting.

Heldigvis er der mange ting, som man kan gøre for at pleje huden, og undgå at den tørrer ud, som f.eks. vores produkter til dette under Hudpleje.

 

Hvordan tørrer huden ud?

Din hud bliver tør når det naturlige fedtstof i huden formindskes eller forsvinder, og så bliver fordampningen øget gevaldigt. De ting som forsager dette er sæbe, vand, rengøringsmidler og generelt visse former for kemikalier som vi alle udsættes for i dagligdagen.

Vejret kan også give dig tør hud, da både vinden og tør luft kan udtørre din hud og især vinteren kan være slem ved os, da luftfugtigheden er meget lav, når det er koldt.

Din alder er desværre også med at tørre huden ud, da risikoen for udtørring forøges jo ældre man bliver. Huden bliver tyndere og får nedsat vandindhold og produktion af fedt, for ikke at snakke om den naturlige reparation af huden bliver mindre med alderen.

 

Hvordan du undgår tør hud

Da mange af os har tendens til at få tør hud, hvis ikke ligefrem vi er genetisk ramt af det, er det vigtigt at både forebygge og behandle huden med de gode cremer som f.eks. en fugtighedscreme. Derudover skal du være opmærksom på overdrevet brug af vand, opløsningsmidler, rengøringsmidler, kemikalier, parfumerede cremer som din hud ikke tåler og selvfølgelig stærk sol uden en rigtig god beskyttelse.

Din krop er bygget af vand stort set, så derfor har vandindholdet i din krop eller mangel på samme en naturlig indflydelse på huden, så derfor husk altid at få rigeligt men vand hver eneste dag.

 

Hvorfor du skal bruge creme

Enkelte cremer kan gøre huden endnu mere tør ved at forringe hudbarrieren, og disse skal man jo logisk nok holde sig fra. Derimod er gode hudpleje cremer hvad man skal bruge, for disse er veldokumenteret til at afhjælpe og forebygge mod tørhed. Da alle har forskellige hudtyper, skal man holde sig til dem som man kan tåle, da sart hud, allergi og andet kræver de specielle slags hudpleje produkter.

Ud fra hvilket hudtype du har, skal du bruge en creme som passer dertil, og dette kan du se til højre på de forskellige tabs.

Den daglige pleje til normal hud og selvfølgelig imod udtørring, kræver at man kan bruge de normale fugtighedslotions, der er med lavt indhold af fedtstoffer og vandholdig opløsning

Hvis du har let tør hud, så skal du bruge lidt federe fugtighedscreme mindst en og helst flere gange om dagen.

Hvis du lider er rigtig meget tør hud eller måske eksem, skal du have gang i en specialcreme, der er lavet til at indeholde de naturlige fedtstoffer til huden i store mængder, der giver en direkte forstærkning af huden.

Hvad du kan bruge mod rynker?

De fleste kvinder accepterer nok rynker, men de fleste drømmer også om at forebygge rynker på bedste vis, så man får lidt yngre og mere elastisk hud. Derfor findes der rigtige mange forskellige og også gode hudplejeprodukter, helt ligesom hele skønhedsindustrien med...

Undgå disse vaner der kan ødelægge din hud som kvinde

Som kvinde er vi altid på udkig efter de gode hudpleje produkter til at forskønne os, for vi ønsker alle sammen at opnå den smukke og sunde hud. Det er jo logisk nok, ofr vi bliver bedømt af omverdenen ud fra vores udseende, og hvem vil ikke gerne være på den gode...

Hvordan du kan få færre bumser

Det store spørgsmål, hvis man selvfølgelig er ramt af akne eller bumser, er hvordan du kan få færre bumser. For at besvare dette spørgsmål, så er det vigtigt at vide om hvordan bumser opstår. Hvis din huds porrer stopper til med talg og døde hudceller, så opstår der...

Hårpleje og de rigtige produkter

Er du kvinden, som gerne vil opnå krøller, langt hår, bølget hår eller måske er dit hår elektrisk, skadet og ødelagt og trænger til at blive genopbygget med de rigtige produkter som kan pleje og genopbygge helt ned i hårroden?

Kvinden der søger de eksklusive, økologiske, parabene fri, solbeskyttende, bedste, billigste og varmebeskyttende hårprodukter, kan finde netop disse kategorier indenfor hårolie, hårlak, hårkur, voks, shampoo, balsam og elektroniske hårpleje midler til at opnå det sunde hår, vil du finde disse hårpleje produkter her.

Ligegyldig om du søger efter de dyre eller billige produkter indenfor KMS, Athena, Joico, Gold, Oribe, GHD eller milkshake hårprodukter, så kan du højest sandsynlig finde lige præcist hvad du søger blandt de udvalgte produkter her på siden.

I menuen hårprodukter finder du produkterne indenfor den respektive kategori af hårpleje produkter, hvor vi har kategorier balsam, shampoo, frisør shampoo, økologisk shampoo, økologisk hårfarve og krøllejern på tapetet lige nu, men der bliver udbygget hele tiden, når de rette kvalitets produkter bliver fundet.

Naturlig hårpleje – få sundt og flot hår som kvinde

Vores hår kræver pleje, for at gøre sig flottest, desværre er de fleste hårplejeprodukter spækket med uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer, der måske nok får vores hår til at flot ud, men på sigt forværrer det markant. I denne artikel, ser vi nærmere på et par...

Den bedste hårbørste? Find den bedste til hårtypen

Du vil gerne have et smukt og glansfyldt hår korrekt? Selvfølgelig vil du det, for det vil vi alle, og som sådan bruger vi også penge på de rette hårprodukter til skønheden og leder efter de rigtige tips til glansfyldt og blødt hår igen og igen. Derfor skal du også...

Sådan får du styrken tilbage i håret

Hårets naturlige styrke er ikke noget, der bliver ved med at være til stede, hvis du ikke gør en aktiv indsats selv som bruge de gode hårtips. Hvis man ikke bruger de bedste hårprodukter på markedet, kan det også være svært at få det smukkeste hår. Så derfor er du...

Parfume

Alle kvinder bruger og har brug for per fumum som er det latinske ord for parfume. Dufte er noget, som kvinder og også mænd har brugt lige siden oldtidens Egypten, og består af aromastoffer, alkohol og olier.

Parfumer kommer i alle mulige slags dufte lige fra den friske, søde, krydret, forførende, sensuelle, neutrale, erotiske, tunge, lette og orientalske parfume hvor vores sanser er modtagelige eller det modsatte for de mange forskellig artet dufte.

Som kvinde er udvalget nok dobbelt så stor som til mænd, selvom især i det nye årtusinde er mande udvalget kommet godt med. Der er vel stort set ikke tal på hvor forskellige brands der findes indenfor parfumer til kvinder i dag, for alle semi-kendte mennesker har udgivet deres egen version i deres navn, så derfor kan det være lidt svært at finde hvilket mærke der passer lige præcist til en. Du kan dog finde vores parfume udvalg lige her, og mon ikke der findes den helt rigtige til dig iblandt udvalget.

 

Makeup

Hvis du er kvinden, som gerne vil have den gode, økologiske, billige eller bare rigtige makeup, så finder du ikke bare det her, men du finder også alt der hører sig til. Vi har udvalgt et bredt udvalg af makeup tips, tricks, produkter og materialer, som nok de fleste kvinder finder ikke bare brugbart, men også ret lækkert i vores makeup udvalg. Vi fornyer siden hele tiden med nye produkter, tips, ideer og der bliver også tilført videoer for dem, som foretrækker det visuelle frem for at læse om alt indenfor makeup og kosmetik.

 

Modetøj

For en god makeover så skal du selvfølgelig også ændre garderoben, så du finder din egen stil hvad enten det er en eksklusive, stilfulde, rå, elegante, casual eller noget helt andet. Det rigtige modetøj til kvinder kan varierer imellem alle de forskellige stilarter, og derfor har vi valgt at vise et bredt udvalgt i bestemte mærker, så stilarterne er forskellige.

De lækre sko, støvler, kjoler, cardigans, toppe, t-shirts og alt det andet dametøj kommer både i forår, sommer, efterår og vintermoden, og vi opdaterer løbende, da moden jo varierer, men samtidig er basis beklædningen det samme, så længe den holder sig indenfor det elegante og smarte tøj, som passer til lige præcist din kropstype.

Udover alle vores viste lækre produkter har vi løbende gode tips og nyheder indenfor moden til kvinder, så du kan holde dig opdateret – Du finder vores modetøj udvalg lige her.

 

En rigtig makeover kræver også den rigtige skønhedspleje i form af wellness, massage og generel nydelse samtidig med du selvfølgelig også må klæde dig med noget af det mest kvindelige der findes – Nemlig smukke smykker.