Sko og Tøjmode fra Pavement

At finde de helt rigtige sko eller stykker tøj indenfor den store modeverden kan være en opgave, som tager meget lang tid fordi, at finde lige præcist det tøj man ønsker, kan nogle gange føles som at lede efter en nål i en høstak. Hos Mamilla.dk kan du højest sandsynligt finde hvad du leder efter, for her er en stor sammensætningen af lækkert modetøj, som de fleste modebevidste kvinder finder yderst tilfredsstillende.

Pavement

Hvis du er på udkig efter noget råt og feminint på samme tid, så er mærket Pavement det helt rigtige for dig. Pavement modetøj leverer modetøj der følger tidens trends i klassiske danske design dyder, der har vægt på eksklusiv og kvalitets look, som tilsammen giver lige præcist det, en sofistikeret kvinde gerne vil afspejle med sit ydre.

Pavement formår at få dette lækre snit frem, fordi de netop leverer topkvalitet materialer der især i deres serie af Pavement sko, er fremstillet af de bedste spanske håndværks traditioner som netop fremstiller unikt slidstærk pasform, enhver kvinde ønsker sig.

Sko og Tøj til Kvinder

Hos Mamilla.dk finder du kun de bedste produkter indenfor Pavement, ligesom du selvfølgelig også finder mange andre mærker, som er særligt udvalgt, netop fordi også Mamilla ligger vægt på, at kvalitet er bedre end kvantitet, og modetøj er ikke bare modetøj.

Modetøj til kvinder bliver der produceret uendelig mange kollektioner af, men tøj der ikke sidder godt, er ikke et godt kendetegn på kvalitets tøj, og netop kvalitets tøj er kendetegnet ved alle de særlig udvalgte produkter, som du kan finde hos Mamilla.

Hvad du ikke finder, er en stor samling af total ens produkter, for der er leget med forskellige kollektioner, så du finder et bredt udvalg af mønstre, modestil, farver og produkter, og du vil være i stand til at finde både råt, feminint og eksklusiv klassisk modetøj som f.eks. de lækre stilfulde men rå Pavement sko og støvler som du med garanti vil elske.

Klæd Dig efter din Alder

Du kender nok det med, at man ser en kvinde som har et par yderst stramme bukser på, og du ikke kunne se sig selv i samme par ekstrem lavtaljet jeans?

Måske du også kender fornemmelse, når du ser et par piger eller damer i en yderst vovet kort top eller bluse, som faktisk ikke rigtig efterlader noget til fantasien, så tænker du måske, at du ikke kunne tage det samme stykke modetøj på?

Hvis du kender til disse tanker, og hvorfor skulle du ikke gøre det, for vi bedømmer jo alle sammen hinanden, så er grunden at du efterlever udtrykket ”klæd dig efter din alder”.

Hvorfor man Klæder Sig Sådan?

Grunden til at man klæder sig efter sin alder er, at kvinder faktisk spejler sig i andre kvinder, og her bliver man inspireret af kvinder på sin egen alder eller maks. 5 år yngre når man skal finde sit lækre modetøj.

Interessant nok så er de fleste kvinder, som er tilfredse med deres egen alder, nemlig gruppen som ligger i aldersgruppen i 30’erne for omkring 90 % af kvinder i 30’erne spejler sig netop i deres egen alder eller op til fem år yngre af deres alder.

Hvis man så kigger på gruppen i 40’erne, er tallet lidt anderledes, for her er det nemlig ca. 8 ud af 10 kvinder, som spejler sig efter deres egen eller 5 år yngre aldersgruppe.

Foryngelsen Sker ved de 50 År

Sjovt nok sker der et spring når alderen runder de 50, for her vil kvinder kigge mod langt yngre kvinder udover de 5 år, og prøve at ramme samme tøjstil og modetøj efter hvad de langt yngre kvinder klæder sig i.

Tallet for dette fænomen er at ca. en tredjedel af kvinder i aldersgruppen over 50 vil spejle sig i kvinder som er mindst et årti yngre end dem selv, og faktisk er tallet helt oppe på hver anden når en kvinde runder de 60 år eller over.

Det modsatte gør sig Gældende for de Unge

Det stik modsatte gør sig gældende for de unge kvinder hvor ca. 70-80 % procent af kvinder i 20’erne går efter modetøj fra deres egen aldersgruppe, så er der dog en stor gruppe fra aldersgruppen i 20’erne som går efter tøj, som får dem til at se ældre ud end de reelt er, og et estimeret tal er, at ca. en femtedel af kvinder i denne aldersgruppe går efter dette.

Blandt piger i teenagealderen er det jo nok stort set alle piger, som gerne vil se ældre og sofistikeret ud men samtidig også gerne vil iklæde sig tøj, så de bliver taget lidt mere seriøst.

Ud fra disse tal kan man sige de fleste kvinder rent faktisk klæder sig efter deres alder og prøver at hente inspiration så de ikke fremstår utroværdige i deres modestil.

13 Tips mod Uren Hud

Kender du til problemet med at din hud bare føles rigtig irriterende og du kæmper dagligt med din hud som er uren?

Hvis du ligesom så mange andre kender til problemet med uren hud, så skulle du overveje om disse tips mod uren hud ikke er nogle du burde overveje at bruge i din hverdag, helt ligesom de andre skønhedstips for dit udseende som du finder på bloggen..

De følgende råd mod uren hud ser ud som følgende:

 • Hvor morgen og aften skal du rense huden.
 • Husk fugt til huden i form af en god creme hver eneste aften inden sengetid.
 • Hvis du har svedt meget i løbet dagen så læg ny makeup. Dette gør at du får renset og dine porer bliver ikke stoppet til med snavs og gammel makeup.
 • Hvis du har urenheder så lad være med at pille og trykke i det, da du vil sprede urenheder endnu mere.
 • Hvis det er meget slemt, så overvej at gå til en kosmetolog et par gange om se om det giver resultater.
 • Den gamle myte med tandpasta mod urenheder skal du afholde dig fra, da det giver endnu mere irriteret hud og kan faktisk give store sår dannelser på huden.
 • Hvis du har et stort hår, eller bare bruger mange hårprodukter, så hold dit hår væk fra huden da produkterne kan irriterende huden rigtig meget.
 • Skift sengetøj og især pudebetræk meget ofte.
 • Brug en skrubbemaske mindst et par gange om ugen da sådan en fjerner døde hudceller.
 • Dine makeup redskaber som pensler osv. Skal renses efter brug, så du ikke har bakterier og urenheder siddende, som du kører rundt i ansigtet næste gang de skal bruges.
 • Drik masser af vand da 60 – 70 % af kroppen er bygget på vand og har brug for det. Det gør sig også gældende for din hud og hår.
 • Undgå at spise usundt da der godt nok ikke er nogen videnskabelig bevis på det, men det virker bare til at skabe endnu flere urenheder.
 • Motion er godt for kroppen helt ligesom vand og sund kost er det, og at blodet pumper godt rundt i kroppen er også sundt for din hud.

4 Skønhedstips for Dit Udseende

Hvis du gerne vil gøre noget ved dit udseende og udstråle overskud og fornyet feminin stil, så er der desværre ingen vej udenom, at der kræves en indsats for at gøre dette.

Det kan være svært, at vide hvor man skal starte og slutte, men til dit held kan du bruge disse 4 skønhedstips for dit udseende, som alle er dagligdags vaner, man skal have som en vane i hverdagen.

Husk at Fjerne Makeup for Skønheden

Før du går i seng, så skal du huske at fjerne din makeup, også selvom det måske er mere fristende at lade være efter en af de lange hårde dage, hvor man bare er smadret. Det store problem med ikke at fjerne din makeup, er at du kan give huden mange problemer såsom tør hud, hudorme og bumser.

Så husk at fjern din makeup hver dag og hold huden sund og fugtig, så makeuppen stadig er brugbar til at skjule rynkerne.

Vigtigt efter Voksning

Når du har vokset din hud, er det super vigtigt ikke at hoppe i et varmt bad lige efter, da det kan give irritation for din hud, da dine porer er åbne efter voksningen. Tag dig god tid og vent en times tid med badet for din huds skyld.

Vand er Vigtigt for din Skønhed

Du ved det nok allerede, men du får det at vide igen alligevel, for vand er alfa omega for din krop hvilket også har betydning for dit udseende.

Den menneskelige krop er 60-70 % vand og alle funktioner i kroppen har brug for vand for at fungere. Hvis du ikke drikker nok vand hver eneste dag, så med tiden vil du få tør og skallet hud, helt ligesom dine negle vil begynde at blive anderledes, og dit hår vil også blive en hel del mere livløst og tør.

Husk at få dine 8 glas vand hver dag, og antal glas er kun et skøn, for det er en myte at man skal have en bestemt antal glas, da denne myte aldrig er blevet videnskabelig dokumenteret, men en ting er sikkert, og det er at du skal have nok vand ind i kroppen, så 8 glas er et godt estimeret bud.

Er Fregner et Problem for Dit Udseende?

Hvis du har mange fregner og dette er et problem, er den bedste måde at skjule dem på, at bruge en concealer som er lidt lysere end dit normale pigment. Hvis du derimod bruger en mørkere, vil du gøre dit ansigt mørkere end det er, og meningen er at gøre dit udseende lækker med disse dagligdags skønhedstips.

Klæd Dig Rigtigt efter Kropstype

Skønhedsidealet for moderne kvinder er nogle gange ret umenneskelige og stiller vildt høje krav til en kvinde og hendes hvordan hun ser ud. Ikke nok med at et sexet slank look sender skønheds signal, det er også et tegn på at man lever sundt, rigtigt og har kontrol med sig selv.

Selvom det ville være rigtig dejligt, så kan vi alle desværre ikke være slank som modeller og ligne en feminin gudinde, men dog kan vi gøre ting ved vores udseende så vi ser så godt ud som muligt.

Vores kropstype som kvinde kan deles op i fem slags:

 • Æble Form – Smalle skuldre, bred talje, slanke lår.
 • V-Form – Smalle hofter og brede skuldre.
 • Pære Form – Brede lår, hofter og en smal krop foroven.
 • Timeglas Form – Smal talje, stort brystparti og bred over hofterne.
 • H-Form – Der er ingen markeret talje i en lige krop.

Det er jo et ret tydeligt bevis på hvor forskelligt vi er skabt, og det samme er kan man sige om tøj med stil.

Moden for kvinder skifter hele tiden, og ret ofte ændrer den til at skulle passe kroppen som skal fremhæves. Den ene dag er det skuldrene som skal vises, den næste dag er det lårene eller måske overkroppen som skal fremvises.

Det er ikke altid at de forskellige tøj dele passer os alle sammen, da vi er forskellige skabt, og som sådan vil nogle ting bare se mærkeligt ud på os alt afhængig af kropstypen vi nu har.

Til hjælp får du et par tips til hvordan du klæder dig efter din kropstype.

Æble Formet

Hvis du har æbleform skal du fremhæve din barm, arme og ben, og du må med tøjet skabe nogle lodrette linjer i dit tøj der gør at maven ikke bliver blikfang, da denne jo er problem området.

Du kan få denne effekt med en T-shirts eller top som sidder løst om maven og er lang nok til at dække henover maven. Du skal tiltrække opmærksomheden øverst med en udskæring, og toppen skal sidde tæt om dit brystparti eller har nogle smarte detaljer der fikserer blikket.

Af bukser skal du vælge et par bukser som f.eks. Kon og Mon jeans, som hverken er lav taljet eller højtajlet med en bred linning. Et par vide ben vil skabe harmoni.

Du tilsætter et par sko med hæl på, som giver dig et længere udtryk og hvis du har et godt brystparti, så vælg en bh som skubber dine bryster opad og skaber en god harmonisk visuel effekt her.

Pære Form

Problem området for en kvinde med pæreform er lår og numse. For at fjerne alt opmærksomheden fra dette område, skal du fremhæve overkroppen. Det er ret lige meget om dit brystparti er stort eller småt, for fremhæve denne vil kunne skabe den rette krops harmoni.

Hvis vejret er til en jakke, hvilket det jo tit er i Danmark, så vælg overtøj der hænger åbent så der bliver skabt en lodret linje af din krop.

Indenunder skulle du bruge en let bluse med god en halsudskæring som tiltrækker opmærksomheden

Du skal undgå at bruge pencilskirts da sådanne sidder ret tæt om numsen og vil gøre denne endnu større ligesom du skal undgå meget stramme jeans som også er noget du burde undgå og meget små stiletter.

V form

Hvis man har smal hofte, brede skuldre og som regel store bryster, er man v formet. Dette kan forsage at du kommer til at se større ud end du rent faktisk er, og for at undgå dette skal du fremhæve din numse og ben.

Dette gør du ved at skabe en balance mellem underkroppen og overkrop på en feminin måde. Brug modetøj som helst har en dyb v-hals til at få din barm til at se mindre ud. Tilsæt noget mønster til at fange blikket.

Skjul Rynkerne med Makeup

Vi vil alle gerne skjule rynkerne og heldigvis finds der jo makeup som kan gøre dette, og også uden at det koster en bondegård. Du har jo nok allerede en masse makeup produkter, og disse kan sagtens bruges uden du skal ud og invester i nyt.

De fleste kvinder starter med foundation og her er tricket hvordan du bruger foundation for ellers kan det give skjulte rynker i øjenkrogen og ved omkring munden og dette vil især ske sidst på dagen.

Skjul Rynkerne med Makeup

Der står faktisk mange steder at hvis man bruger en tung foundation så skal du også bruge en blød ”svampet” makeup pude. Grunden til dette er at det vil gøre det nemmere for at få et tyndt lag som er lige fordelt, og gør at du ikke kommer til at se 5-10 år ældre ud sidst på dagen i stedet for formålet med makeuppen som jo er det modsatte.

Derudover er der skygge og blandingsteknikken som du skal øve og lære, for heri ligger hele tricket med at få den bedste makeover med makeup.

Når du ordner øjnene så i stedet for at bruge lyse farver brug hudfarvet som vil blende ind og få det til at se normalt ud, for det vil give et blødere look og skjule rynkerne under øjnene og brug den lyse farve til at oplyse dit øverste del af øjnene så det ser ud til at du har større øjne end du har.

Læs denne artikel med de helt rigtige tips som giver dig vejledningen til hvordan man skjuler rynkerne for det perfekte makeover look. Læs artiklen fra bt:

Når de første fine linjer og små rynker begynder at vise sig, betyder det, at du skal være mere opmærksom på, hvilken makeup du bruger, hvis du vil undgå at gøre dem endnu mere tydelige.

De fleste af os bliver begavet med rynker, som årene går. Men heldigvis findes der flere produkter, der netop er rettet mod dig, der gerne til daglig vil kunne skjule dine aldringstegn. På kvindesitet KK.no kommer Ingrid Presttun Eide, der er makeupartist og leder af makeupskolen Art Complexion med sine bedste tricks til dig, der gerne vil skjule dine rynker, og hvad du i hvert fald skal undgå, hvis du ikke vil fremhæve dem.

Vælg foundation med omhu
En foundation er ikke bare en foundation. Ligesom med almindelige dagcremer, så er de også tilpasset forskellige hudtyper. Har du moden hud, skal du undgå pudder og fuondations, der passer til fedtet hud.

- Pudder og tunge foundations kan sætte sig i de fine linjer på huden og fremhæve dem. Det samme gælder for produkter med meget shine og glimmer, siger Ingrid Presttun Eide til KK.no.

Du skal i stedet gå efter matte eller halvmatte produkter, som ikke udtørrer din hud, eftersom din hud typisk bliver tørrere med alderen.

- Pas på, at det ikke bliver for tørt. Et tørt udseende får flere linjer frem i huden, men har du været uheldig med at vælge udtørrende produkter eller brugt for meget pudder, så kan en fugtspray være din redning, siger hun.

Sådan skjuler du rynkerne
Med de nye BB og CC-cremer, der er kommet på markedet de seneste år, finder du ofte produkter, der er gode til moden hud. Men nogle simple tricks kan også hjælpe med at udglatte din hud, inden du lægger foundation på.

- Moden hud har brug for pleje i form af serum og fugtighedscreme. En primer med udglattende effekt er også fint at lægge oven på fugtighedscremen for at glatte din hud ud, inden du putter foundation på, siger Ingrid Presttun Eide.

Hun kommer også med et lille trick, der dog kræver koncentration og lidt fingersnilde.

- Har du en markant rynke, så kan du prøve med en meget tynd makeuppensel at lægge en lysreflekterende concealer ind i selve linjen, hvor den er dybest/mørkest for at skabe en illusion af glattere hud i præcis det område, siger makeupartisten.

Slut af med at markere de glatte områder
Selvom du ikke skal bruge glimmerprodukter på områder med rynker, så anbefaler makeupartisten, at du slutter af med highlighter, hvor du stadig er glat. Det vil som oftest sige øverst på kindbenene og over øjet under øjenbrynene. Det vil hjælpe med at fjerne fokus fra de steder i ansigtet, du gerne vil skjule.

Som du kan se er det jo glimrende råd som sikkert vi alle kan bruge, for mon ikke vi kan lære af det. Udover de gode tips kan du også optimerer tingene ved at lære disse råd om hvordan man udligner tegn på aldring fra laroche-posay.dk:

Hvordan udligner man tegn på aldring med makeup?

Der findes to forskellige typer korrektion.
Du skal udjævne hudens kulør med foundation. Til at opnå dette skal du lege med de lyse og mørke toner i din foundation eller den pudder, du bruger som afslutning. Makeup skal påføres på gennemfugtet hud. Det fugtgivende underlag kan have en anti-age funktion, og det er vigtigt, at du sikrer, at det er kompatibelt med makeuppen.

Har du et godt råd til at udjævne hudens kulør?

Jeg bruger en korrigerende foundation, som har et højere pigmentindhold end traditionel foundation.
Jeg vælger nuancen baseret på hudens farve, som skifter afhængigt af årstiden. Jeg starter med at dække ujævnhederne med concealer, som jeg dupper på med fingeren. Jeg udjævner derefter hudens kulører ved at blande den korrigerende foundation med en smule fugtighedscreme, så jeg får et produkt, som er nemmere at fordele. Jeg slutter altid med at duppe makeuppen med en bred børste, så jeg får et mere naturligt look.

Hvordan kan makeup udglatte huden og skabe konturer?

I ansigtet er fordybninger mørke områder.
Vi udligner effekten ved at gøre de mørke områder lysere. Når jeg påfører foundation, vælger jeg en lysere nuance, som jeg påfører rynkerne med fingeren eller en fin børste. Jeg bruger også en lysere nuance på kindbenene, den yderste tredjedel af øjenlågene og ved tindingerne. Jeg påfører dog en mørkere pudder langs den nederste del af kinderne.

 

Tøj Gave til en Kvinde?

Som du nok ved så er modetøj til kvinder noget af det som der bliver solgt mest af og hvad vi bruger flest penge på.

Du finder smart tøj til kvinder alle steder efterhånden, og hvornår har du ikke set reklamer for dametøj i en reklameblok?

Af den grund er det jo heller ikke underligt at under juletræet ligger der rigtig mange bløde pakker til kvinderne, men dette gør sig også gældende ved andre lejligheder som fødselsdage eller andet.

Hvis du står og mangler en tøj gave til en kvinde så er du kommet til den helt rigtige side, for her kan du få den inspiration og råd som du måske står og mangler.

Overvejet at Købe Online?

Efterhånden så er det med at handle online ret naturligt for flertallet af os af den simple grund at det er nemt, hurtigt og ret smart også netop fordi vi sparer en rigtig masse tid. Hvis du er denne type, så ved du allerede hvad du skal gøre, men hvis du er typen som hænger i håndbremsen ved online handel, så skulle du nok overveje hvorfor egentlig.

Du Finder alt det Smart Tøj Online

Du finder alt tøj online lige meget hvad du står og mangler. F.eks. kan du finde elegante kjoler eller fede Kon og Mons jeans online på et par minutter, og du kan med fordel bruge de lækre Denim Hunter jeans som beskrevet på denne side til stort set alle kvinder, og hun vil med garanti også blive glad for dem. Hvis du skal være lidt mere kreativ, så skulle du overveje at give en stilfuld kjole til hende.

Disse mærker er lidt sværere at finde i butikkerne, da butikkerne kun har et begrænset udvalg og netop dette er grunden til at du skal købe online når du skal finde gaver i form af tøj til kvinder.

Lækre Kon og Mon Jeans

Hvem har ikke brug for fornyelse engang imellem og bukser er jo rent faktisk noget af det vigtigste til sammensætning af et lækker outfit, for garderobe indeholder ret ofte bukser som bare er blevet slidt, gamle, kedelige eller simpelthen bare ikke passer som de skal mere, eller måske farve er blevet passé eller måske er dit tøj udvalg bare ikke kombinerbar med dine eksisterede busker, så skulle du overveje om lækre Kon og Mon jeans ikke er hvad du har brug for i garderoben.

Hvis du er til det eksklusive, stilfulde og elegante look så er de Kön og Mön måske lige det mærke som er dit bedste valg.

Kön & Mön har ikke noget der er idealmål eller standard mål, for det brand ved at alle kvinder er skabt forskellige og derfor er deres jeans tilpasset så de klæder alle kvinder i en super dejlig pasform.

Mærket er et super anerkendt mærke hvis rigtige navn i dag er Denim Hunter og du er sikkert støbt på disse bukser helt uden at vide det.

Mærket er et dansk mærke som er skabt af folk med en mening mode og hvordan mode skal afspejles i folk, og det har gjort firmaet til et 100 % dedikeret modefirma.

Hvorfor du skal vælge netop dette mærke skyldes som jeg allerede har skrevet, er deres unikke lækre pasform som kan passe på stort set alle kvinder, for hvorfor gå rundt og have noget som strammer i livet da det er direkte ubehageligt, og det værste ved jeans som ikke har rigtig pasform, er at de tager evigheder om bare at få på, for ikke at snakke om at få af igen.

Tjek www.denim-hunter.dk ud og få inspiration til hvorfor netop dette mærke kan være noget for dig også som det er for mig.

Forelskelse i Humlum Kjoler

Mode er noget som rigtig mange kvinder bare elsker, og jeg er ikke anderledes hvad det angår, for det må jo bare ligge i vores gener :)

Hvorfor vi er så vilde med mode og skønhed, ligger nok ikke helt i vores gener, men derimod at vi godt kan lide at gøre noget ud af os selv, og denne lille passion er også noget som jeg går højt op i.

På grund af det, så bruger jeg meget tid på at surfe på nettet efter de fede tilbud på lækre kjoler, bukser og alt andet lækkert tøj. Min garderobe trænger til fornyelse engang imellem og derfor finder jeg mange butikker og mærker online som jeg bare elsker.

En af de fede ting jeg virkelig er vild med er Humlum kjoler som du kan se på www.humlum.dk som er en ret lækker visuel side.

Mærket er elegant, trendy og rigtig moderigtigt i en eksklusiv stil, og må indrømme nu jeg er en mode holic så er det svært ikke at bruge tid på at lede efter mærker som dette.

Hvorfor?

Du vil nok sætte spørgsmål tegn til hvorfor, men til det kan jeg kun sige, at jeg ønsker at udtrykke min personlighed så jeg afspejler hvem jeg gerne se ud som eller mere hvem jeg virkelig ønsker at vise frem.

Mit tøj ligesom Humlum gør, skal være unik og der må gerne være farver og mønstre på som udskiller sig fra normen hvis det er, men det vigtigste er at det afspejler elegant og eksklusiv klasse.

Dette er grunden til hvorfor jeg finder kjoler fra Humlum så fede fordi de simpelthen er bare unikke på deres egen lækre måde.

Selvfølgelig køber jeg også rigtigt meget andet som også er lige så unikt, men hvis du står og mangler rigtige fede kjoler til fest, galla, bytur eller bare simpel hverdags brug så burde du tjekke lidt op på mærket og se deres unikke kollektioner, for så vil du forstå min forelskelse i netop dette lækre danske modemærke.

Elegante Kjoler fra Karen by Simonsen

Hvis du er på udkig efter elegante kjoler så er mærket Karen Simonsen måske lige sagen for dig.

En Karen by Simonsen kjole giver et eksklusivt look for den moderne kvinde som vil have kvalitet både i look og i selve stof kvaliteten.

F.eks. den elegante enkle og lækre Lyssina grå kjole vil være en hverdagsbrug men også til aften brug, fordi den emmer af elegance som du kan se her på karenbysimonsenonline.

Hvis du derimod vil have noget lidt mere  udfordrende til f.eks. en bytur eller festlig lejlighed så kunne den elegante Jeehive kjole fra Karen Simonsen måske være et bedre alternativ. Prisen er faktisk rigtig god, da den kun koster 599,- ved designermarket.

Som du kan fornemme på billedet, har denne knælange kjole en stram pasform, og understreger de feminine kurver med den omvendte læg foran på den lækre kjole. Der er også lavet rigtig lækre læg på skulderen som også er med til at understrege at dette er en feminin kjole.

Du kan lave den fedeste makeover med denne kjole, der skal bare krydes med nogle smagfulde smykker og et par sexet høje hæle, så er du klar til at blive blikfang ved festen eller i byen.

Hvordan Du Laver en Makeover Hvis Du er Stor

Kender du det med at man lige pludselig helt har glemt at det med at bruge kjole faktisk er en ret fed og dejlig ting?

Hvis du kender denne følelse og helt ligesom så mange af os andre, helt har glemt at bære kjole i ny og næ så læs videre og brug disse tips til at bruge kjole igen.

Måske du skal til fest i weekenden, i byen fredag aften eller har en date og ikke har en kjole til lejligheden? Slap helt af, for her får du en ide til hvordan man finder den rigtige kjole.

Find og Brug Kjole

Først og fremmest så gælder det jo om at finde kjolen som passer til den begivenhed du skal til, for hvis du skal på date skal du nok ikke have en gammel bedstemor kjole på, helt ligesom hvis du skal til familie fest skal du ikke have den kjole på som bare skriger af sex og attitude.

Så først find ud af hvad stil du skal gå efter, om det skal være afslappet, formel eller direkte udfordrende? Derudover hvis du skal på en date, vil det nok være rart at vide om du skal være indendørs eller udendørs, for en kort sexet stram kjole til indendørs brug, vil være ret belastende at troppe op i, hvis manden så har valgt en udendørs aktivitet.

Din Kropstype og Kjoler

Når du kender lejligheden og ved hvad slags stil du skal kigge efter, så skal du kigge efter en kjole som passer til din figur.

Det er ikke alle kjoler som passer til alle som du helt sikkert godt ved. De mest flatterende kjoler er dem med mørke farver og simple snit i.

Farven er vigtigt og mørke farver går man jo aldrig forkert med, men det kunne være din figur rent faktisk kan være de lidt mere udfordrende farver hvor lyse farver og stærke prints kan være dramatiske i sin form.

Hvis kan de fleste kvinder også bære helt ligesom de mørke farver, men derudover vil du nok ikke gå forkert med lyserød skær og de blålige farver.

Find den helt rigtige farve som passer med din teint og endnu vigtigere det som du føler dig godt til mode I, for hvis du ikke føler dig til mode I farven og stilen af kjolen så vil du altid falde ved siden af lige meget hvilket kjole du bestemmer dig for.